Er der noget du kan stoppe med?

Ahhhh - chips med dip

Det, der koster penge, er det du kan spare penge på.

Nu er det selvfølgelig ikke dig der "forsynder" dig med chips eller slik, men mange gør det.

Chips af forskellige slags købes af rigtig mange mennesker for "hyggens" skyld. Helt af sig selv havner de i indkøbskurven.

Men når det stort set er dagligt, er det et overforbrug, som man af både pengemæssige, ernæringsmæssige og sundhedsmæssige årsager bør skære kraftigt ned i forbruget af.

Chips feder, der er stort set ingen føde i dem, og mange indeholder så meget salt, at det er direkte usundt.

Mange vil faktisk kunne spare 200 kroner om måneden alene ved at skære i chips forbruget. Samtidig vil man tabe sig ....

Slik er direkte usundt. Det er de rene "sukkerbomber", der skader tænder og tilfører kroppen en masse tomme kalorier (fedme).

Så væk med al slikken måske undtaget "fredagsslik", som kun er beregnet til fredag. Giv i stedet for ungerne lidt rosiner eller lignende, hvis de absolut skal have noget udover "fredagsslikken". Er de sultne i utide, er en rugbrød langt bedre.

Chokoladekiks sælges der en masse af, og nogen må jo spise dem. Er det en enkelt til en kop kaffe, kan det være harmløst.

Men når der dagligt ryger en rulle Oreo ned, er det usundt og fedende - og det koster penge. 200 kroner om måneden?

---------------

Ovenfor er der vist 3 eksempler på indkøb, hvor rigtig mange mennesker kan spare forbavsende mange penge ved at tænke sig lidt om.

Når jeg handler ind, kan jeg se, at rigtig mange mennesker kan spare minimum 300 kroner om måneden ved at skære i det overflødige og usunde.