Fra toiletpapir til parfume

De fleste forretninger - og det gælder alle discountforretningerne - forhandler de normale, kendte mærker af tandpasta, sæbe, toiletpapir, parfume og andre ting, vi alle eller de fleste af os bruger.

Men discountforretningerne har også Egne mærker inden for personlig pleje, og de er langt billigere, idet de ofte koster under halvdelen af de kendte mærker. 

Om toiletpapir hedder Bambi eller Happy End er ligegyldigt. Blot det er 3 lags toiletpapir sparer jeg gerne 1 krone pr. rulle ved at købe forretningens eget mærke.

COOP butikkerne forhandler en shampoo (Änglemark) uden parfume eller andre "irritationsstoffer" til 20 kroner literen. Den kan anvendes til hele kroppen uden problemer. Det er langt billigere end mærkevare shampoo'erne, hvoraf mange endda indeholder hudirriterende stoffer.

Både Rema1000 og Fakta har deres eget mærke i tandpasta til små 4 kroner for en tube med 125ml. De kendte mærker koster mere end det dobbelte uden at være bedre efter min mening. Disse tandpastaer indeholder også "Whitening" som et kendt mærke slår sig op på. Whitening er blot et fint ord for slibemiddel, som alle tandpastaer indeholder.....

Inden for parfume er prisforskellene nærmest groteske. Det kan godt være, at min lugte- eller duftesans ikke er hvad den har været, men væk er den nu ikke.

For mig - der ikke er helt ung mere - dufter - eller lugter - parfume fra Normal eller Tiger ikke meget forskelligt fra mærkevarerne, der koster 10 til 20 gange mere. Så brug roligt parfume fra disse forretninger, men sig endelig at det er købt i en dyr forretning på en ferie. Og du kan selvfølgelig ikke huske hvad det hedder....

--------------

Se dig godt for, "besparelserne er på alle hylder".