Tillykke til Rema1000 med kåringen for at have Danmarks bedste brand

På fødevarer er der mange penge at spare

Hjemme (i Egeris området i Skive) hos os er vi fælles om det meste. Indkøbene klares af min hustru, af mig eller vi gør det sammen. Maden er det normalt min opgave at lave - og jeg nyder det 🙂.

Når vi køber ind, ved vi på forhånd hvad vi vil købe. Det kan være gode (billige) tilbud, men oftest nødvendige indkøb, altså det vi mangler.

Men det sker tit, at der "pludselig" ligger et rigtigt godt tilbud i køleskranken. Så ryger det i indkøbskurven og hjem i fryseren eller vi bruger det samme dag.

Vi er folkepensionister, så skal vi også have til det sjove, er vi nødt til at spare andre steder. Og det kan man sagtens, også uden at det egentlig er mærkbart.

Hvor køber vi ind?

Generelt hvor det er billigst. Det vil sige først og fremmest i Rema1000 selvom den ligger lidt længere væk end Fakta, men ofte også i Fakta, der er vores nærmeste dagligvareforretning, eller i Lidl, som måske er mere "spændende" end de øvrige kædeforretninger. Lidl har langt det bedste og største "Bake off" udvalg. Kvickly og Føtex handler vi generelt kun i, hvis vi har set et godt tilbud i en reklame, og Netto og Aldi ligger lidt langt væk for os.

Jeg har aldrig konstateret, at varerne i Rema1000 eller andre discountbutikker er dårligere end i Føtex eller Kvickly, men de er billigere, betjeningen er bestemt ikke dårligere, og vareudvalget er stort nok i det daglige.

Jeg har selvfølgelig fuld forståelse for, at man i små samfund støtter den lokale købmand selv om han er dyrere. Men man kan jo spare på andet end madvarer ...

Reklameaviser?

Ja, vi får reklameaviser fra de butikker vi ønsker dem fra. Det kan man gøre fra en side der hedder www.minetilbud.dk